Huwelijk

Onze voornaamste bezigheid is het vastleggen van huwelijken.
Hierin zijn we jaar na jaar gegroeid en hebben hierin dan ook de nodige expertise in opgebouwd. We maken de nodige afspraken met klanten zodat alles tot in de details is uitgewerkt, niets is ons te gek, wij zijn er om jullie wensen te vervullen op het gebied van fotografie. We hebben ook een eigen photobooth die gratis kan gebruikt worden. Ook beschikken we over een eigen oldtimer (VW Kever) die indien gewenst gebruikt kan worden tegen een kleine vergoeding.

- 2 fotografen
- Geen tijdsbeperkingen
- Mogelijkheid photobooth avondfeest
- 600 foto's +- op USB stick
- Geen beveiligingen of logo op de foto's
- Foto's op originele grootte
- Eigen selectie van foto's voor album
- Goedweergarantie: bij echt slecht weer kan de fotoshoot op een later tijdstip
- Albumdesign (excl. album zelf)

Studio-Outdoor

Ben je zwanger? Pas een newborn? Wil je familiefoto's of gewoon een leuke fotoshoot onder vrienden?
Wij verzorgen je volledige fotoshoot in onze studio of op een buitenlokatie naar keuze. We hebben ook de mogelijkheid om een visagiste te voorzien die de ganse shoot beschikbaar blijft.

- 1 uur studiotijd
- Alle foto's digitaal via download of op USB
- Afwerking 5 foto's naar keuze in Photoshop inbegrepen
- Eigen afdrukservice tot formaat 30x50cm
- Geen logo's of beveiliging op foto's
- Alle foto's in originele grootte (geen verkleiningen)

Albumdesign

Een huwelijk zonder fotoalbum is zoals een bruid zonder bruidegom! Daarom werken wij exclusief met DreamBooks Pro voor het leveren van onze albums. Sinds 2001 zijn zij gespecialiseerd in het maken van albums, zowel klassiek als modern, en leveren enkel aan de professioneel fotograaf. Alle albums zijn volledig handgemaakt en met de grootste zorg behandeld. Er zit een garantie op al onze albums en deze komen samen met een certificaat. Alle albums worden aangeleverd in een luxe gevoerde houten opbergbox. De mogelijkheden zijn onbeperkt, van een klassiek lederen album tot albums in aluminium of ingelegd met diamanten...!
Prijzen van albums varieren dus sterk naargelang de gekozen samenstelling en grootte.
Budget 300 - ...€

Huwelijksplechtigheden

Een huwelijk is een bijzondere gebeurtenis, die helemaal volgens jouw wensen moet verlopen. Wil je afstappen van de traditionele huwelijksplechtigheden in een kerk en ben je op zoek naar iets nieuw, dan ben je aan het juiste adres.
Onze partner het Vergeet-Mij-Nietje biedt je een gepersonaliseerde huwelijksviering aan, die bestaat uit muziek, poëzie, proza, persoonlijke verhalen, bijdragen van familie en vrienden, rituelen, … Zo’n huwelijksplechtigheid kan plaats vinden op om het even welke locatie. Het ritueel van de ringen, het ja-woord of een ander verbintenisritueel kan tijdens de viering plaats vinden. Kortom, jij bepaalt de inhoud van je viering en wij ontwerpen ze voor jou. Op de grote dag leiden wij de viering in goede banen.

Het Vergeet-mij-nietje