Onze visie

Wel, vrij simpel... een huwelijksreportage gaat vooral om het vastleggen en vertellen van een verhaal... jullie verhaal! Voor ons gaat het vooral om het in mekaar weven van foto's om jullie verhaal na te vertellen. Elke foto bevat een deel van het verhaal, het zijn niet gewoon "kiekjes" maar vormen samen een geheel... een verhaal... jullie verhaal! Een foto maken is niet het "eventjes stilzetten van de tijd", maar het vastleggen van een moment, een emotie... voor eeuwig.

Onze missie

Onze missie bestaat erin jullie dag te vereeuwigen, op een zo onopvallend mogelijke manier. Het is jullie dag, jullie zijn de sterren! En we willen jullie door middel van onze beelden, die speciale dag, die emoties, opnieuw en opnieuw te laten beleven!

Wat doen we

Wel, we begeleiden jullie doorheen de ganse dag, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie moment. Geen stress... geen geforceerde poses, alles komt vanzelf! We zijn er daarom ook van in de vroege ochtend tot na de openingsdans. We werken altijd in een team van 2, op deze manier hebben we altijd "de juiste man, op de juiste plaats, op het juiste moment". Het bied ook een mooie variatie in de foto's omdat we werken vanuit verschillende standpunten, wat alleen nooit haalbaar zou zijn. We missen geen enkel belangrijk moment, en dat verminderd ook duidelijk de spanning die soms ontstaat op zulke momenten, wat weer zorgt voor een meer ontspannen koppel dat enkel maar hoeft te genieten van hun mooiste dag!Ons team

Fotograferen als "team" kan soms een hele uitdaging zijn. Het lijkt makkelijk, maar niets is minder waar, het is een hele uitdaging!

Wie schiet wat? Van waar? Met wat? En wanneer? Je zou voor minder het noorden kwijtraken...

Daarom werken wij als team al zo lang samen, dat we op elk moment, zonder nadenken, van mekaar weten waar de ander mee bezig is. Je raakt zo op mekaar ingesteld dat mondelinge communicatie haast overbodig wordt , en alles vanzelf lijkt te lopen, als een trein op rails!


Kris Poelmans

Fotograaf, Zaakvoerder Editor, Albumdesigner


Begonnen als model en fashion fotograaf, met publicaties in diverse magazines zoals Ché en P-magazine, en als fotograaf werkend voor diverse muziekmagazines. In deze branche heb ik dan ook alle nodige kennis opgedaan in diverse bewerkingsprogramma's zoals Lightroom en Photoshop. Na verloop van tijd meer voldoening gevonden in het fotograferen van huwelijken, en nu reeds enkele jaren zaakvoerder van de Weddingshooters.

Andy Vanderspikken

Fotograaf, Editor


Begonnen als hobbyfotograaf met een passie voor "Urban Exploring", en het fotograferen van oldtimers op events. Nadien met success de opleiding fotografie doorlopen via avondonderwijs en diverse workshops gevolgd bij bekende fotografen, zowel voor huwelijksfotografie als studiowerk. Na het opdoen van de nodige ervaring uitgegroeid tot vaste medefotograaf binnen de Weddingshooters.